20 marts 2012

Beijing dag 3

Beijing dag 3

For fanden da Beijing er en stor by. Når man kigger på google maps ser byen egenlig ikke imponerende ud fra oven, men når man står i den, har man måske aldrig følt sig mindre.
Men 40 millioner (estimeret, 50-60 med nomadebefolkningen) mennesker, er der ikke et stille øjeblik. Gaderne er dog så store, at det ikke rigtig betyder noget, andet end for trafikken. I Beijing har man ikke en betalingsring, men regeringen har del Beijing op i 5 Grupper. Grupperne skiftes så til at have en dag hvor man ikke må køre i bil, men er overladt til den offentlige transport. Det er egenlig en okay idé.

Men.. det var slet ikke byliv den stod på i dag. Faktisk tvært imod.

Vi besøgte nemlig Beijing Zoo for at se Pandaen, i Pandaens land. Og her er den både national dyr og i Zoo har den sin egen V.I.P zone hvor det koster ekstra at komme ind (5 RMB = ca. 4,5 KR. så herre gud). Som det nu er med dyr, er det ikke fotografen der bestemmer og vi brugte derfor ca. 1,5 time i pandaens selskab før der skete noget. 


Pandaen vågner op..

Jeg kunne så i mellemtiden gå over til souvenir butikken og se på alle de merchandises man kunne få med pandaen på. Det er nu alligevel en fed tilfredsstillelse når billedet lykkedes og man får de billeder man vil have, med en smule tålmodighed.

   
Den ser nu sød ud..

Der var også en ung panda. På næsen kan man stadig skimte den lyserøde hud.

Den unge panda.

Beijing Zoo har også mange andre dyr. Faktisk er den så stor at vi kun nåede ca. halvdelen af parken inden vi skulle hjemad. Inden da, nåede vi bl.a den hvide tiger, der bestemt også var besøget værd. Den lå dog også og sov, men da jeg tog det første billede vågnede den og kiggede direkte på mig.. ja.. man kan jo også være heldig.

Den hvide tiger i Beijing zoo

Alt i alt en rigtig god dag i Zoo, og den kan bestemt anbefales.

Venlig Hilsen
------------------------------------------------------------
Christian Milbo

www.photobychristian.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar