24 januar 2012

Røde Kors Carlsberg Race

Fede biler og velgørenhed ved Den Internationale Racing Festival.

Det er ikke så tit at man kan komme rigtig tæt på så hurtige og dyre biler som her. Og for sølle 375 kr. kunne man få mange runder på banen sammen med en prof. racerkører og så gik pengene endda til et godt formål. Se video nederst i denne artikel.
Ferrari til Røde Kors Carlsberg Race
Den internationale racing festival og Dansk Røde Kors inviterede til en fed dag på Carlsberg, med hurtige og fede biler. Jeg har tidligere skrevet om denne event på min hjemmeside, men efter en opdatering var artiklen ikke mere realevant. Men nu viser det sig at Den internationale racing festival i samarbejde med Københavns Gadeløb genopføre denne geniale begivenhed 21-22 April 2012.

Thorkild Thyrring er igen manden bag Carlsberg Race
Thorkild Thyrring sad selv bag rattet i sin Mercedes AMG SLS og man kunne derfor prøve en tur rundt på banen som sidemand sammen med Thorkild. Det er ikke hver dag den mulighed melder sig og en kæmpe oplevelse.


Bugatti Veyron til Carlsberg Race   

Det store tilløbs stykke var Bugatti Veyron. Publikum stod stakket sammen ved hegnet for at se den lille, men kraftige Bugatti. Motoren sagde ikke meget ved de hastigheder der blev opnået på banen og derfor er det spændende om Bugatti Veyron er med ved Den Internationale Racing Festival 2012 da der her er en reel langside.
  
Publikums magnet 

Bugatti Veyron til Carlsberg Race

Racerkører


Øv øv øv hvor er den fed

Der var rigtig gode muligheder for billeder. Man kunne komme helt tæt på banen og selvom hegnet var højt, kunne man sagtens få et objektiv igennem og slippe for forstyrrelser på billederne. Vejret var dog noget omskifteligt, så jeg valgte at køre helt manuelt hvilket gav et kanon resultat. Billederne herunder er stort set ikke redigeret.


Dette syn mødte mig, lige da jeg var kommet ind. Jeg havde heldigvis kameraet fremme, men nåede ikke helt hen til hegnet. Derfor er der desværre tydelige spor af hegnet på billederne af Ferrarien der laver røg. Dog rigtig god start på dagen.. så var vi igang.




Normalt ville auto være en selvfølge, når skyerne triller forbi solen, da det er helt umuligt at følge med bilernes fart og lysets hurtige omskiften. Dog drillede reflektionen i bilerne og manuel gav et flot resultat på den nærmest oplyste bil i forhold til baggrunden. 




Da lyset igen kom frem var resultatet stadig fint, dog lidt mere reflektion i bilens lak og ruder.


I den anden ende af banen var der ikke lige så meget aktion. Her begrænsede nålesvinget bilernes hastighed. Til gengæld kunne kamera indstillingerne sættes anderledes, da det ikke krævede knap så hurtig lukkertid for at få bilerne skarpe.






Selve banen havde skarpe sving og man troede ikke sine øjne når bilerne i meget høj fart  kom rundt om hjørnet. Jeg havde kørt galt flere gange på bare en omgang med de hastigheder..
Man kunne gå hele vejen rundt om den og man kunne komme tæt på alt. Bilernes lyd, lugt og dækrester, var lige ved næsen, fedt!


Her er et andet perspektiv på banen, hvor der var mulighed for forgrund og lidt aktion, da bilerne her kunne komme op i fart og rundt i svingene. 



I pitten var det også muligt at komme tæt på. Her skete der hele tiden noget og man kunne se på bilerne der ikke var ude at køre. Igen en fed detalje til løbet.





Da jeg fandt nyheden om at løbet kommer igen i år, med et års pause, skulle denne artikel selvfølgelig på. Jeg har fået opringninger af søgende tilskuere der søgte denne begivenhed i 2011, men kan nu med glæde sige at løbet kommer igen!

Se video fra Den Internationale Racing Festival, Røde Kors Carlsberg Race:


Se flere fede billeder på min hjemmeside: www.photobychristian.dk 

1 kommentar:

  1. Looking awesome and nice.This blog post is so informative.
    Regards
    helen
    Nitrotek

    SvarSlet