06 september 2011

Profil billeder

Profil billeder

Jeg blev kontaktet af Benny, der skulle bruge nogle profil billeder, bl.a til hans profil på Facebook. Han ønskede portrætter der afspejler hvem han er og hvordan han er som person.

Det er altid en fed udfordring, da jeg så kan sætte fedt lys og være kreativ ud fra Bennys ønsker.

Benny - billede 1 - imødekommende udtryk

Det at forstå kundernes ønsker er som regel lige til - også denne gang. Udfordringen er så at ideerne også kommer i hus. Jeg syntes derfor at det er vigtigt at spørge så meget ind til personens dagligdag, arbejde, humor osv. som muligt. 

Benny - billede 2 - Varme

Det sjove ved de to billeder ovenover er farve stikket. Normalt ville jeg rette en af dem, så de endte med samme udtryk. Det skulle disse dog ikke. På billede 1 er udtrykket rart og imødekommende. På billede nummer to er der varme i fotografiet og det sender selvfølgelig andre signaler om personen. 

Benny - billede 3 - Seriøsitet
Benny har eget firma og er meget seriøs og engageret i sit arbejde. På billede 3 er det derfor det seriøse udtryk der kommer igennem. Dog er det bevist at han ikke har jakkesæt på, men en skjorte, da billederne ikke skal henvende sig til Bennys kunder, men til privatpersoner.

Benny - billede 4 - Humor
Benny har en fed humor, som jeg spillede på til sidst. Med humor kommer man langt og det er altid rart at se på et billede hvor folk er glade og smiler. Det er dog bevist at han ikke kigger direkte ind i kameraet, hvilket ville give et lidt mere traditionelt portræt billede, og dette var vi ikke ude efter.

Lig mærke til lyset på alle 4 billeder. Det er sat efter at skabe de 4 stemninger vi var ude efter. Der er brugt Softbox samt backlight på billede 1,3 og 4. Paraply samt Softbox og backlight er brugt på billede 2.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar